Jaarlijks Onderhoud Blusmiddelen

Om een goede werking van uw brandveiligheidsmiddelen te garanderen, is jaarlijks onderhoud essentieel. Tijdens het onderhoud wordt niet alleen gekeken naar de technische staat van uw blusmiddelen, ook wordt getoetst of de blusmiddelen bereikbaar, beschadigd of verdwenen zijn. Er wordt gecontroleerd of de blusmiddelen nog goed bereikbaar zijn en of deze nog passen bij het actuele risico. Is er iets in uw situatie of in de wet- en regelgeving veranderd, dan passen wij uw brandveiligheid daar op aan.

Wet en Regelgeving

Om aan alle wet- en regelgeving te voldoen is jaarlijks onderhoud noodzakelijk. Alleen dan weet u zeker dat u tijdens controle of ná calamiteit niet aansprakelijk kan worden gehouden door controlerende instanties, uw verzekeraar en certificerende instanties. Als REOB gecertificeerd onderhoudsbedrijf kleine blusmiddelen, zijn wij verplicht om blusmiddelen jaarlijks te onderhouden.

Geen Omkijken naar

In onze systemen houden wij keurig bij wanneer bij u het onderhoud aan uw veiligheidsmiddelen aan de beurt is. Wij nemen tijdig contact met u op om te bepalen wanneer wij het onderhoud komen uitvoeren. Zo zorgen wij er voor dat uw veiligheidsmiddelen paraat zijn op het moment dat het nodig is. Na controle en onderhoud ontvangt u van ons een certificaat als bewijs dat alles weer in orde is.