Nu-Swift

Nu-Swift is de specialist voor brandveiligheid, noodevacuatie en BHV/EHBO. Onze deskundige, goed opgeleide medewerkers bieden een compleet aanbod producten, diensten en trainingen. Daarmee heeft u geen omkijken naar brandbeveiliging en veiligheid van uw medewerkers. Terwijl u er zeker van bent dat de veiligheid van u mensen en de continuïteit van uw organisatie in goede handen is. Vanzelfsprekend werken wij volgens de meest actuele wet- en regelgeving, en met de beste apparatuur. Dát voelt veilig!

Nu-Swift is gevestigd in Arnhem en is onderdeel van een internationale groep van bedrijven; London Security plc. London Security plc. is met meer dan 222,000 klanten in Engeland, België, Nederland, Duitsland en Luxemburg, een belangrijke speler in Europa op het gebied van Brandbeveiliging. Brandveiligheid is ons vak! Sinds 27 december 1973 is Nu-Swift actief in Nederland. Met een team van ruim 80 gespecialiseerd professionals ontzorgen wij al 50 jaar vele bedrijven in Nederland.

MVO

Nu-Swift heeft de MVO-principes geïntegreerd in de algemene werkwijze  Dit doet zij door het  zo milieuvriendelijk mogelijk te werken en door maatschappelijke betrokkenheid.

Alle bedrijfsactiviteiten worden zodanig uitgevoerd dat de nadelige effecten voor het milieu zo ver mogelijk worden geëlimineerd. Hierbij wordt continu gestreefd  naar het nog verder verminderen en zo mogelijk voorkomen van alle nadelige milieueffecten. Zowel in productie, onderhoud als in werkwijzen. Om invulling te kunnen geven aan dit beleid, hebben wij een milieuzorgsysteem dat sinds 2003 voldoet aan de eisen van de NEN-EN-ISO 14001. Een jaarlijkse externe audit stelt zeker dat het milieuzorgsysteem wordt bijgehouden en dat wordt voldaan aan de eis van voortdurende verbetering en het voorkomen van verspilling.

Ons Team

De beste mensen waarborgen de beste service. Daarom hebben wij de beste mensen in dienst.

Ook werken voor de beste brandbeveiliger van Nederland? Kijk bij Vacatures.