Opleidingen

Als brandbeveiligingsorganisatie of installateur wilt u dat uw monteurs onderhoud aan de brandveiligheidsmiddelen van uw klanten zelfstandig kunnen uitvoeren. Dit alles natuurlijk volgens de hoogste kwaliteitseisen. Nu-Swift leidt uw monteurs deskundig op volgens de meest actuele certificatieschema’s en relevante wet- en regelgeving.

Opleidingscentra REOB

Voor REOB opleidingen en examens heeft Nu-Swift in Nederland twee opleidingscentra, in Arnhem en Wateringen. Beide locaties bieden alle faciliteiten om uw monteurs de theorie en praktijk bij te brengen. Dit alles onder deskundige leiding van onze REOB instructeurs.

Opleidingscentrum Noodverlichting

Onze locatie in Wateringen heeft een praktijkruimte voor noodverlichtingstrainingen. Uw monteurs leren hier zelfstandig noodverlichting te onderhouden. We bieden opleidingen voor Voldoende Onderricht Persoon (VOP) en Onderhoudsdeskundige Decentrale Noodverlichting.

Méér dan Wet- en Regelgeving

Nu-Swift kijkt verder dan de verplichte wet- en regelgeving. We bieden kandidaten praktische tips en trucs, en besteden ruime aandacht aan veilig, netjes en klantvriendelijk werken. Zo zijn uw monteurs klaar om zelfstandig te werken bij uw klanten.