Brandslanghaspels

Brandslanghaspels zijn bedoeld om gevorderde branden in toom te houden tot de brandweer is gearriveerd en om beginnende branden te blussen mits dit veilig kan worden gedaan. Het voordeel van een brandslanghaspel is dat de blusstof (water) onbeperkt voorhanden is. Nu-Swift levert brandslanghaspels in diverse afmetingen en uitvoeringen. Ook roestvrijstaal of inbouw behoort tot de mogelijkheden. Om ook aan uw verplichtingen te voldoen op gebied van legionellapreventie, leveren en installeren wij ook keerkleppen en verzegelde straalpijphouders.

Onderhoud

Nu-Swift onderhoud alle merken en typen brandslanghaspels en keerkleppen. Ongeacht status en leeftijd. Met onze nulmeting weet u direct na de eerste onderhoudsronde waar u aan toe bent. Het gedegen en onderbouwde advies dat u daarna van ons krijgt zorgt er voor dat u de juiste keuzes kunt maken om uw brandveiligheid verder te verbeteren. Meer weten? Kijk bij onderhoud

Levering

Naast onderhoud en advies zorgt Nu-Swift voor inventarisatie, projectie en levering van brandslanghaspels. Volledig conform de laatste wet- en regelgeving. Op de brandslanghaspels die wij leveren krijgt u vijf jaar garantie. Zo nemen wij écht alle zorg uit handen.
Meer weten? kijk bij Levering

Als organisatie ben je verplicht om te zorgen voor brandveiligheid en vluchtwegen. Je ziet iedere dag blussers en haspels hangen in het voorbijgaan. En ja ook de groene bordjes aan het plafond vallen op. Alleen is alles is zo veilig als het lijkt?

Helaas bleek dat in onze organisatie niet het geval. Noodverlichting bleek al te lang niet gecontroleerd en er knipperde rode lampjes. Houdbaarheid bleek verlopen. Dat is al direct niet meer safe. Dus moet je als organisatie snel veiligheid gaan borgen. Het eerste contact met Nu-Swift was goed. Er was snel iemand beschikbaar om een inventarisatie te maken en veiligheid te gaan herstellen. En naast herstellen werd er gekeken naar verbetering van veiligheid voor patiënt en medewerker.  Er werden realistische oplossingen geboden waar eerder niet bij stil gestaan werd. Veilig is weer zoals het hoort te zijn, veilig!

Goed gedaan Nu-Swift

Gezondheidscentrum De Brug, Utrecht