Levering Brandveiligheid

Nu-Swift levert een breed pakket aan veiligheidsproducten en diensten die aan de hoogste eisen van kwaliteit en veiligheid voldoen. Hierbij wordt vóór levering bij u op locatie een opname gemaakt en samen met u worden de mogelijkheden besproken. Zo krijgt u altijd het juiste advies en houdt u de kosten in de hand.

Blusmiddelen

Nu-Swift produceert en levert de meest hoogwaardige brandblussers in de markt. Bent u op zoek naar échte brandveiligheid, dan bent u bij Nu-Swift aan het juiste adres. Voor de levering van brandslanghaspels, blusdekens en andere brandveiligheidsmiddelen en accessoires maakt Nu-Swift gebruik van gerenommeerde A merken. Hierdoor is het risico op voortijdig uitval minimaal en bent u verzekerd van een lange levensduur. Om die reden krijgt u van ons minimaal 4 jaar en maximaal 10 jaar garantie op blusmiddelen.

Brandblussers

Voor elk (brand)risico is er een handbrandblusser. Nu-Swift kijkt samen met u naar de beste oplossingen waarbij het risico zo goed mogelijk wordt afgedekt en eventuele nevenschade tot een minimum wordt beperkt. Voor projectie hanteren wij de NEN 4001.

Brandslanghaspels en Keerkleppen

Naast levering en onderhoud van brandslanghaspels, verzorgen wij ook de levering en jaarlijkse controle van de keerkleppen ten behoeve van de brandslanghaspels om te voorkomen dat vervuild water terug het openbaar leidingnet in stroomt.

Blusdekens

Daar waar open vuur kan zijn of waar gelast en geslepen wordt, is een blusdeken een uitstekend blusmiddel. Nu-Swift blusdekens zijn voldoende groot om kledingbranden adequaat te doven.

Pictogrammen

Om er voor te zorgen dat in geval van calamiteit uw veiligheidsmiddelen snel vindbaar zijn, voorzien wij uw veiligheidsmiddelen van duurzame pictogrammen. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de kijkrichting en plaatsingsmogelijkheden.

Accessoires

Daarnaast levert Nu-Swift een breed assortiment aan accessoires waaronder blusserstatieven, beschermkasten, anti-diefstal alarmunits en trolleys.