BHV/EHBO

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom wilt u zorgen dat uw BHV organisatie op elke situatie voorbereid is. Nu-Swift biedt uw BHV organisatie de kennis, middelen en materialen om steeds snel en adequaat te reageren op elke calamiteit.

Goed geregeld

Bij brand of bij een ongeval neemt uw BHV organisatie de leiding. Uw BHV’ers slaan alarm, coördineren en begeleiden de ontruiming, ondernemen bluspogingen en verlenen eerste levensreddende hulp (ELH). Daarbij wilt u niets aan het toeval overlaten. De BHV’ers moeten exact weten hoe ze moeten handelen en uiteraard over alle benodigde hulpmiddelen beschikken. Verbanddozen, AED’s en andere veiligheidsmiddelen moeten altijd toegankelijk en gereed voor gebruik zijn. Dat is letterlijk van levensbelang.

Maximale voorbereiding

Met de BHV-Trainingen van Nu-Swift is uw BHV organisatie maximaal voorbereid op elke calamiteit. Deze zeer complete trainingen voldoen aan alle wet- en regelgeving en bieden uw BHV’ers realistische praktijkscenario’s voor brandbestrijding, ontruiming en eerste levensreddende handelingen. Daarnaast leveren wij uitstekende modulaire BHV verbanddozen, de beste AED’s en hoogwaardige veiligheidsmiddelen zodat uw BHV’ers nooit mis grijpen in geval van nood.

“En dan sta je opeens voor een voldongen feit dat iemand door ziekte uitvalt en dat je even met de handen in het haar zit, omdat je niet weet hoe de zaken geregeld zijn.

Uit ervaring kan ik vertellen dat 1 belletje naar Nu-Swift genoeg is om alle informatie en ondersteuning te krijgen die je nodig hebt. Het was echt zo fijn om een partij te hebben die ging helpen. Geen lastige of moeilijke vragen, gewoon doen.

Dank voor de ondersteuning in de afgelopen maanden, en dankzij twee top trainers hebben we inmiddels echt een waanzinnig team met BHV’ers.”

Marieke Niekerk
HR Business Partner (a.i)
Tech Data