Brandblussers

Draagbare en verrijdbare brandblussers zorgen er voor dat u een beginnende brand snel en adequaat kunt doven. Voor elk brandrisico is er een geschikt blusmiddel. Bij de keuze van blusmiddel wordt daarom eerst gekeken naar het meest voorkomende brandrisico. Daarnaast wordt gekeken naar het effect van het blusmiddel op de omgeving. Kan de blusser onnodig veel nevenschade veroorzaken of is het blusmiddel niet geschikt voor een bepaalde doelgroep of omgeving. Bij plaatsing houden wij altijd rekening met zichtbaarheid, logische locaties en additionele risico’s zoals  onder spanning staande apparatuur.

Onderhoud

Nu-Swift onderhoud alle merken en typen brandbllussers. Ongeacht status en leeftijd. Met onze nulmeting weet u direct na de eerste onderhoudsronde waar u aan toe bent. Het gedegen en onderbouwde advies dat u daarna van ons krijgt zorgt ervoor dat u de juiste keuzes kunt maken om uw brandveiligheid verder te verbeteren. Meer weten? kijk bij Onderhoud

Levering

Naast onderhoud en advies zorgt Nu-Swift voor inventarisatie, projectie en levering van brandblussers. Volledig conform de laatste wet- en regelgeving. Op de brandblussers die wij leveren krijgt u vier tot tien jaar garantie. Zo nemen wij écht alle zorg uit handen.
Meer weten? kijk bij Levering

“Al enkele jaren laat ik mijn brandblussers en haspels controleren door Nu-swift. Ik weet nu zeker dat ik alles 100% voor elkaar heb. Jaarlijks komt er een monteur op tijd voor het onderhoud zonder dat ik erover na hoef te denken. Een gerust gevoel!”

Rachel den Engelsen
Facility Bureau
PCH facilities