Levering Brandmeldinstallaties

Nu-Swift levert een breed pakket veiligheidsproducten en diensten die aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen. Vóór levering inventariseren we samen de situatie op uw locatie, waarna we de opties bespreken. Zo krijgt u altijd het juiste advies en houdt u de kosten in de hand.

Brandmeld- en Ontruimingsinstallaties

Nu-Swift levert uitsluitend hoogwaardige brandmeldinstallaties van de merken Hertek en Labour Strauss. Met deze twee merken bieden we u alles wat u nodig heeft om uw gebouw aan de meest actuele wet- en regelgeving en aan uw persoonlijke wensen te laten voldoen.

Bedraad en Draadloos

De installatie van brandmeldsystemen is een flinke kostenpost op de totale investering. De specifieke eisen bij het aanleggen van bedrading zijn hierbij een bepalende factor. Wij bieden echter voor elke situatie een passende oplossing. Bij omvangrijke installaties kunnen gecertificeerde draadloze systemen of hybride oplossingen de kosten beperken. 

Elke Vorm van Detectie

Nu-Swift heeft voor elke situatie de perfecte detectiemogelijkheden. Of u nu een ontruimingsinstallatie nodig heeft met handbrandmelders of u een brand preventief wilt detecteren. We kijken samen met u naar de risico’s, wensen en de technische mogelijkheden. Dit alles om uw pand zo goed mogelijk te beveiligen.

Accessoires

Naast brandmeldinstallaties en toebehoren leveren wij tal van producten om uw installatie compleet te maken. Denk hierbij aan mogelijkheden om branddeuren aan te sturen, doormeldingen naar particuliere alarmcentrales of koppelingen met andere systemen.

Digitaal Logboek

Alle documenten voor omtrent uw brandmeldinstallatie bewaren we in een digitaal logboek. De monteur, de beheerder, de OP’er en de verantwoordelijke van uw organisatie hebben een eigen toegang tot dit logboek. Ook bij controle door de veiligheidsregio of andere instantie zorgen wij voor een leesbevoegdheid. Zoals de wet voorschrijft kan iedereen een notitie in het digitale logboek maken