Noodevacuatie

U wilt maximaal voorbereid zijn op een calamiteit. Dan is het noodzakelijk dat evacuatie ten alle tijden mogelijk is. Dat vereist duidelijk aangegeven en goed verlichte vluchtroutes, betrouwbare alarmeringen een effectief ontruimingsplan. Nu-Swift zorgt dat uw medewerkers altijd snel weer op een veilige plek zijn. Dát voelt veilig.

Klaar voor elke Calamiteit

Hoe goed u en uw mensen ook voorbereid zijn, als er onverhoopt iets misgaat wilt u daar klaar voor zijn. Het is zaak dat iedereen dan snel en veilig het pand kan verlaten. Bovendien moeten uw mensen dan meteen weten in welke richting ze moeten vluchten. U wilt dat uw veiligheidsmiddelen gezien en gevonden kunnen worden in geval van nood. Daarom is het letterlijk van levensbelang dat brandblussers, EHBO materialen en ook vluchtroutes duidelijk zichtbaar zijn. Om adequaat te reageren, is betrouwbare branddetectie cruciaal. U moet er op kunnen vertrouwen dat uw veiligheidsmiddelen naar behoren functioneren.

Nu-Swift verzorgt Levering, Onderhoud en Controle van onder andere…

  • Noodverlichting
  • Ontruimingsplan en ontruimingsplattegronden
  • Rook- en brandmeldsystemen
  • Ontruimingsoefeningen

Skopos Wit met transferontruimingsplattegrond-2

De snelste Uitweg

Onze betrouwbare noodverlichting markeert de meest geschikte vluchtroute en de locatie van EHBO- en blusapparatuur. Dit alles met armaturen die ook bij stroomuitval betrouwbaar functioneren. Nu-Swift helpt u bij het opzetten van een ontruimingsplan en -plattegronden met aanduiding van de vluchtwegen en veiligheidsmiddelen. Met een uitgekiende alarmeringssysteem dat hand-, rook- en hittemelders (draadloos) verbindt en door deze op strategische plaatsen aan te brengen, garanderen we een snelle branddetectie. Als u wilt kunnen we ontruimingen ook met uw mensen oefenen, zodat iedereen precies weet wat te doen bij calamiteiten.

“Proactief en in goed overleg; al meerdere jaren een samenwerking met Nu-Swift ...”