Blusdekens

Blusdekens kunt u prima gebruiken om kledingbranden en (hele) kleine vloeistofbranden te doven. Let hierbij op dat blusdekens niet geschikt zijn voor frituurbranden. Voor frituurbranden hebben wij speciale vetblussers in het assortiment. Nu-Swift adviseert blusdekens daar waar open vuur is en waar er gelast en geslepen kan worden. Daar is immers een reële kans dat kleding in de brand kan raken. Omdat bij kledingbrand een persoon in de deken gewikkeld moet worden, dient de deken voldoende groot te zijn. Voor de veiligheid van de gebruiker dient de deken ook voldoende bescherming te bieden. Nu-Swift levert derhalve alleen drie-laags dekens met een afmeting van 1,20 x 1,80 meter.

 

Onderhoud

Tijdens het jaarlijks onderhoud aan uw blusmiddelen controleren wij direct ook de aanwezige blusdekens op beschadiging, vuil, functionaliteit en bereikbaarheid.  Daarnaast controleren we altijd of de deken nog past bij het risico en geven we gedegen advies als dit niet meer het geval is. Zo kunt u de juiste keuzes maken om uw brandveiligheid verder te verbeteren. Meer weten? Kijk bij Onderhoud

Levering

Naast onderhoud en advies zorgt Nu-Swift voor levering en montage van blusdekens.. Op de blusdekens die wij leveren krijgt u bovendien vier jaar garantie. Zo nemen wij écht alle zorg uit handen.
Meer weten? Kijk bij Levering