Branches

Zorg

Mensen die verminderd zelfredzaam zijn staan centraal in deze branche. De focus ligt dan ook op snel ontruimen. Nu-Swift weet als geen ander welke processen hierbij een rol spelen en hoe wij u op een goede wijze kunnen helpen om uw patiënten en cliënten zo spoedig mogelijk in veiligheid te brengen.

Onderwijs

Kinderen en jongeren zijn lastiger te sturen in geval van calamiteit. Daarnaast is er speciale aandacht nodig voor het vrijhouden van vluchtwegen en losliggende obstakels. Nu-Swift helpt u om in kaart te krijgen waar de risico’s zijn en hoe u daar adequaat mee om kunt gaan Samen met u beperken we zo de kans op incidenten.

MKB

Als MKB er zoekt u een partner die u volledig ontzorgt op het gebied van brandveiligheid, die samen met u kijkt naar de risico’s en mogelijke oplossingen en daarbij rekening houdt met uw budget. Zo houdt u grip op uw brandveiligheid en kunt u zich blijven focussen op uw corebusiness.

Overheid

Als overheidsorgaan heeft u niet alleen de zorg voor uw personeel en uw bezoekers, u heeft ook een voorbeeld functie. Daar houden we rekening mee als wij de brandveiligheid voor u in orde maken en houden. Gewoon zoals het hoort.

VVE Beheer

Als VVE bestuur bent u aansprakelijk voor de brandveiligheid. Dat is een last waar u niet om heeft gevraagd. Nu-Swift helpt u door duidelijke adviezen, duidelijke rapportages en certificaten zodat u ten alle tijden kunt aantonen dat u de brandveiligheid in orde heeft.