BHV/EHBO Accessoires

Uw bedrijfsnoodorganisatie is pas compleet met de juiste herkenningsmiddelen, veiligheidsmiddelen, communicatiemiddelen en evacuatiemiddelen. Daarom levert Nu-Swift een breed pakket aan accessoires voor uw bedrijfsnoodorganisatie. Denk aan BHV armbanden, BHV hesjes, helmen, portofoons en megafoons maar ook bijvoorbeeld evacuatiestoelen.

Onderhoud

Sommige veiligheidsmiddelen kunnen wij jaarlijks voor u onderhouden. Andere kunnen we voor u inspecteren tijdens het jaarlijks onderhoud en eventuele tekortkomingen rapporteren. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk bij Onderhoud

Levering

Naast onderhoud en advies zorgt Nu-Swift voor inventarisatie, projectie en levering van uw veiligheidsmiddelen. Volledig conform de laatste wet- en regelgeving. Op de meeste middelen die wij leveren krijgt u een meerjarige garantie. Zo nemen wij écht alle zorg uit handen.

Oogspoelstation

Wanneer ogen in contact komen met een bijtende stof kunt u blijvend letsel voorkomen door de ogen minimaal 15 minuten te spoelen. Met een oogspoelstation kan iedereen binnen uw organisatie direct handelen bij ongelukken met chemicaliën, stof, vul of zuren. Vervolgens kunnen medische diensten de behandeling verder op zich nemen. De oogspoelstations die Nu-Swift levert, worden op een centrale plek opgehangen en zijn goed beschermd tegen stof, vuil of beschadiging. De flacons in het station zijn eenvoudig te vervangen.