Jaarlijkse controle en onderhoud is essentieel

Uw BHV middelen moeten er zijn in geval van nood. Daar is geen twijfel over. Jaarlijkse controle en onderhoud zorgt er voor dat uw middelen ook bruikbaar zijn. U moet er toch niet aan denken dat een Evac-Chair niet van de trap komt of een AED hapert op het enige moment dat het er toe doet.

BHV Verbanddozen

Onze modulaire BHV verbanddozen zijn altijd compleet en steriel. Tijdens het jaarlijks onderhoud worden aangebroken modules én modules die bijna zijn verlopen vervangen. Daarnaast wordt de verbanddoos gereinigd en opnieuw verzegeld.

Automatische Externe Defibrillatoren (AED’s)

Tijdens het jaarlijks onderhoud wordt de AED met een testcomputer getest. Zo kunnen nauwkeurig eventuele gebreken in kaart worden gebracht. Daarnaast worden tijdig de electroden en batterijen vervangen zodat u verzekerd bent van een goed functionerende AED

Evac-Chair

Tijdens de jaarlijkse controle wordt beoordeeld of het remmeganisme van de Evac-Chair in orde zijn en eventueel wordt dit hersteld. Daarnaast controleren we op beschadigingen en gebreken aan het frame en aan de zitting en zorgen we er voor dat de Evac-Chair weer soepel in- en uitvouwbaar is.

Oogspoelstation en overige EHBO materialen

Al uw EHBO materialen zoals verbanddozen dagelijks gebruik, oogspoelstations, pleisterdispensers etc, worden gecontroleerd op houdbaarheid en volledigheid. Wat over datum of incompleet is wordt meteen door de monteur vervangen.

Geen omkijken naar

In onze systemen houden wij keurig bij wanneer bij u het onderhoud aan uw veiligheidsmiddelen aan de beurt is. Wij nemen tijdig contact met u op om te bepalen wanneer wij het onderhoud komen uitvoeren. Zo zorgen wij er voor dat uw veiligheidsmiddelen paraat zijn op het moment dat het nodig is. Na controle en onderhoud ontvangt u van ons een certificaat als bewijs dat alles weer in orde is.