BHV en EHBO materialen

Nu-Swift levert een breed pakket aan veiligheidsproducten en diensten die aan de hoogste eisen van kwaliteit en veiligheid voldoen tegen de scherpste tarieven. Hierbij wordt vóór levering bij u op locatie een opname gemaakt en samen met u worden de mogelijkheden besproken. Zo krijgt u altijd het juiste advies en houdt u de kosten in de hand.

BHV Verbanddozen

Onze modulaire BHV verbanddozen zijn altijd compleet en steriel. Tijdens het jaarlijks onderhoud worden aangebroken modules én modules die bijna verlopen vervangen. Zo grijpt de BHV’er of EHBO’er nooit mis. Voor de kleine calamiteiten leveren we ook pleisterdispensers en verbanddozen voor dagelijks gebruik.

Automatische Externe Defibrillatoren (AED’s)

De kans dat iemand een hartstilstand overleeft is ongeveer 10% zonder gebruik van een AED. Door  reanimatie met een AED binnen 6 minuten, verhoog je de overlevingskans tot ongeveer 70%. Daarom zie je op steeds meer plaatsen een AED hangen. Nu-Swift levert zeer betrouwbare AED’s die ook door ons onderhouden en (meestal) uitgelezen kunnen worden.

Evacuatiematerialen

Tijdens een evacuatie kan het zijn dat er mensen niet volledig zelfredzaam zijn. Bijvoorbeeld omdat er minder valide mensen aanwezig zijn of omdat er een ongeval plaatsvindt tijdens de evacuatie. Dan is het van groot belang dat u de juiste middelen voorhanden heeft om ook deze mensen veilig te evacueren. Nu-Swift helpt u met het bepalen van uw risico’s en adviseert u de juiste evacuatiemiddelen.

BHV accessoires

Wat u ook nodig heeft voor uw BHV organisatie, wij leveren de beste oplossingen.

 

[NEEM NU CONTACT MET MIJ OP]