BHV verbanddozen

Gelukkig is niet elke calamiteit ernstig of bedreigend. Soms kunnen er ook gewoon kleine ongemakken zijn. Dan is het zonde als u gebruik moet maken van de BHV materialen. Immers, deze dienen ten alle tijden compleet en steriel te zijn zodat bij een grote calamiteit deze middelen direct inzetbaar zijn. Om er voor te zorgen dat u geen onnodige kosten hoeft te maken voor herkeuring hebben wij diverse EHBO materialen voor de kleine ongevallen. Denk bijvoorbeeld aan pleisterdispensers en verbanddozen voor dagelijks gebruik. Maar ook voor specifieke calamiteiten leveren wij de juiste EHBO materialen. Bijvoorbeeld oogspoelstations en kindermodules of HACCP modules voor de BHV verbanddoos. Zo bent u echt op elke calamiteit voorbereid.

Onderhoud

Sommige EHBO middelen zoals oogspoelmiddelen en BHV verbanddoosmodules nemen wij mee in het jaarlijks onderhoud.  Wilt u weten welke EHBO middelen wij kunnen onderhouden voor u? Kijk bij Onderhoud

Levering

Naast onderhoud en advies zorgt Nu-Swift voor inventarisatie, projectie en levering van EHBO materialen. Volledig conform de laatste wet- en regelgeving. Op de EHBO middelen die wij leveren krijgt u vaak een meerjarige garantie. Zo nemen wij écht alle zorg uit handen.

Pleisterdispenser

Ook bij kleinere wonden is het zaak om infecties te voorkomen en snel te handelen. In de praktijk gebeurt het helaas wel eens dat de juiste pleister niet voorhanden is. Met de speciale Akla® pleisterdispenser die Nu-Swift levert, maakt u snel een pleister op maat. De dispenser is gemakkelijk op een centrale plaats te monteren en eenvoudig aan te vullen. Zo kunnen uw mensen altijd weer snel aan de slag.