Accessoires

Om maximaal voorbereid te zijn op een ontruiming is standaard niet altijd afdoende. Soms heeft u andere middelen nodig om een ontruiming soepel te laten verlopen. Nu-Swift heeft daarom een breed pakket aan accessoires om u op vrijwel elke situatie voor te bereiden.

Signatuur

De kortste vluchtroute duidt u aan met noodverlichting. Maar als dat onverhoopt niet lukt kunnen we u voorzien van allerhande signalering. Naast bordjes “Vluchtwegaanduiding”  leveren wij ook bordjes met “Nooduitgang vrijhouden” , “Lift niet gebruiken bij brand” etc.

Calamiteitenkaarten

Wat te doen bij een calamiteit? Het is van belang dat uw medewerkers en bezoekers weten hoe te handelen in geval van calamiteit. U heeft ontruimingsplattegronden waarop de kortste vluchtroute en veiligheidsmiddelen zijn aangegeven, daarnaast plaatst u eenvoudig instructies door middel van calamiteitenkaarten.

Evacuatiehulpmiddelen

Minder zelfredzame personen zullen in geval van een calamiteit niet (geheel) zelfstandig kunnen vluchten. Of iemand nu slecht ter been is of gewond/onwel is geraakt, ontruimen met hulp blijft lastig. Daarom biedt Nu-Swift diverse hulpmiddelen zoals evacuatiestoelen zodat het ontruimen soepel kan blijven verlopen.

Overige Accessoires

Elke situatie is anders en elke organisatie heeft andere risico’s. Daarom leveren wij een keur aan accessoires die afgestemd worden op uw behoeften. Maatwerk. Samen met u kijken we naar uw verbeterpunten en vullen deze voor u in. Zo komt u tijdens een calamiteit niet voor verrassingen te staan. Dát is pas een veilig gevoel!