Levering Noodevacuatie

Nu-Swift levert een breed pakket aan veiligheidsproducten en diensten die aan de hoogste eisen van kwaliteit en veiligheid voldoen tegen de scherpste tarieven. Hierbij wordt vóór levering bij u op locatie een opname gemaakt en samen met u worden de mogelijkheden besproken. Zo krijgt u altijd het juiste advies en houdt u de kosten in de hand.

Noodverlichting

Voor de levering van noodverlichtingssystemen, armaturen, accu’s en lichtbronnen maakt Nu-Swift gebruik van gerenommeerde A merken. Hierdoor is het risico op voortijdig uitval minimaal en bent u verzekerd van een lange levensduur. Om die reden krijgt u van ons 4 jaar garantie op noodverlichtingssystemen, armaturen en op accu’s. Dát voelt veilig.

Rookmelders en Rookmeldsystemen

De rookmelders en gekoppelde systemen van Nu-Swift voldoen aan de hoogste eisen. Zo worden valse meldingen voorkomen maar bent u gegarandeerd van een vroegtijdige signalering en alarmering. Afhankelijk van uw situatie en risico wordt gekeken naar het beste systeem. Hierbij wordt uiteraard nauwkeurig getoetst aan het bouwbesluit. Indien nodig schakelen wij experts in.

Ontruimingsplan, Veiligheids- en Ontruimingsplattegronden

Met onze ontruimingsplannen en veiligheidsplattegronden heeft uw organisatie een compleet handboek voor calamiteiten. Noodzakelijk voor uw BHV organisatie en vereist als er ook een brandmeldsysteem aanwezig is. Ook onze ontruimingsplattegronden voldoen aan de laatste eisen en tonen uw medewerkers en bezoekers in één oogopslag de kortste vluchtweg en dichtstbijzijnde veiligheidsmiddelen.

Ontruimingsoefeningen

Ontruimingsoefeningen zijn zowel het startpunt als het sluitstuk van uw beleid. Met onze custom made oefeningen toetsen we niet alleen uw huidige processen en procedures maar ook of deze in praktijk uit de verf komen. Fysieke tekortkomingen worden in kaart gebracht en verbeterpunten uitgebreid met u besproken.