Jaarlijks Onderhoud van uw Systemen

Noodverlichtingssystemen, brandmeldsystemen, rookmelders en hittemelders  staan continue onder spanning. Het is dan ook cruciaal om deze installaties en producten jaarlijks te laten onderhouden. Tijdens het jaarlijks onderhoud wordt gecontroleerd op een juiste werking, worden laadspanningen en accu’s getest en worden lichtbronnen en back-up batterijen of accu’s zo nodig vervangen . Jaarlijks onderhoud voorkomt onnodige kosten door onnodige defecten en zorgt dat de installatie in elke situatie optimaal functioneert.

Jaarlijkse Controle

Tijdens het jaarlijks onderhoud controleren we direct of alles op orde is. Zijn alle vluchtwegen vrij van obstakels en deuren zonder gereedschap te openen? Zijn de noodplattegronden nog actueel en de calamiteitenkaarten aanwezig?  Tekortkomingen worden aangepast zodat u er zeker van kunt zijn dat alles klopt als we weer weg gaan. Dát voelt écht veilig.

Geen Omkijken naar

In onze systemen houden wij keurig bij wanneer bij u het onderhoud aan uw veiligheidsmiddelen aan de beurt is. Wij nemen tijdig contact met u op om te bepalen wanneer wij het onderhoud komen uitvoeren. Zo zorgen wij er voor dat uw veiligheidsmiddelen paraat zijn op het moment dat het nodig is. Na controle en onderhoud ontvangt u van ons een certificaat als bewijs dat alles weer in orde is.

Door middel van de (digitale) logboeken die door ons worden bijgehouden, heeft u altijd inzicht in uw actuele brandveiligheidssituatie.