Doe de Veiligheidsscan

Een online-veiligheidsscan die exact aangeeft of u uw brandveiligheid in orde heeft bestaat niet. Er zijn teveel factoren die een rol spelen in uw brandveiligheid. Daarom adviseren wij u altijd om een scan op locatie te laten uitvoeren. Onze opgeleide medewerkers kunnen precies aangeven of uw brandveiligheidssituatie voldoet aan de huidig wet- en regelgeving en of er eventueel aanvullende maatregelen gewenst zijn. Hierbij wordt rekening gehouden met uw brandveiligheidsbeleid en uiteraard met de risico’s op locatie.

Snelle Indicatie

Wilt u toch snel een indicatie op afstand? Dat kan. Vult u onderstaand formulier volledig in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om aan te geven of u aandachtspunten heeft.

Online Quick Scan

In enkele stappen kunt u zelf vaststellen hoe veilig uw bedrijf is en of u alle benodigde basismaatregelen heeft getroffen om in geval van een calamiteit adequaat te reageren en erger te voorkomen. Deze veiligheidsanalyse kost u hooguit 5 minuten. Deze online quick scan is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend.

Algemeen

online quick scan