Nu-Swift verzorgt levering en onderhoud aan uw noodverlichtingssysteem.

  • Advisering over de actuele wet- en regelgeving
  • Projectering van uw gehele noodverlichtingsinstallatie
  • Levering van alle A merken en vakkundige installatie
  • Jaarlijks onderhoud van centrale en decentrale systemen
  • Altijd 100% conform wettelijke eisen

Nu 45% korting op het eerste basisonderhoud.
Maak direct een afspraak!

Aanmelden

Erfgooiers College

“Na een rondje met een Nu-Swift brandveiligheidsspecialist was ik niet alleen volledig op de hoogte van de verplichtingen op het gebied van brandveiligheid, hij had direct de tekortkomingen keurig in kaart gebracht. We konden alles meteen oplossen!”

Politie Utrecht

“Ik had problemen met het tijdig onderhoud aan de blussers uit de auto’s. Nu-Swift bedacht een sluitend systeem waardoor er nu geen wagen meer op pad gaat zonder een goedgekeurde blusser. Voor ons een veilig gevoel.”

Specialisten in noodverlichting

Onze monteurs zijn allemaal in het bezit van electrotechnische en vaktechnische diploma's. Daarnaast zijn zij gedegen opgeleid in het projecteren van noodverlichting en het herkennen van evacuatierisico’s. Zo kunnen zij u ten alle tijden volledig en juist adviseren over uw brandveiligheid. Een veilig gevoel. Onze serviceauto’s zijn volledig uitgerust om in één bezoek alles in orde te maken.

Geïnteresseerd? Neem nu contact met ons op!

Jaarlijks onderhoud wettelijk vereist

Conform de huidige wet- en regelgeving, zoals het Bouwbesluit 2012 en de ARBO wet maar ook certificerende instanties en mogelijk uw verzekeraar, dient in vrijwel ieder gebouw noodverlichting aanwezig te zijn. De noodverlichtingssystemen dienen ook tenminste éénmaal per jaar gecontroleerd en onderhouden te worden. Nu-Swift neemt de zorg om aan uw wettelijk verplichting te voldoen uit handen door jaarlijks het onderhoud aan uw noodverlichting op tijd uit te voeren conform de laatste eisen zoals NEN-EN 50172.

Geïnteresseerd? Neem nu contact met ons op!